گفت و گو با فیلسوفان تحلیلی
گفت و گو با فیلسوفان تحلیلی

انتشارات: نشر مرکز
تعداد صفحه: ۳۷۸
ژانر: فلسفه
جنسیت صدای مناسب: هرکدام
سن صدای مناسب: میانسال
درباره‌ی کتاب: آغاز آشنایی ایرانیان با فلسفه غرب به بیش از یک سده می‌رسد. فلسفه معاصر غرب به دو شاخه فلسفه‌ی آنگلوساکسون (تحلیلی) و فلسفه‌ی قاره‌ای تقسیم می‌شود. در حوزه فلسفه‌ی تحلیلی بیش‌تر با فلسفه‌های «مرتبه دوم» روبه‌رو هستیم که معارف دیگری چون علم، هنر، تاریخ، اخلاق، دین و زبان را بررسی می‌کند. این فلسفه‌ها کم‌تر به مضامین اجتماعی و سیاسی توجه دارند و بر صدق و توجیه تاکید می‌کنند. در گستره فلسفه‌ی قاره‌ای هم با نحله‌هایی فلسفی چون اگزیستانسیالیسم، هرمنوتیک و واسازی‌گرایی مواجه‌ایم. در کتاب «گفت‌وگو با فیلسوفان تحلیلی» 20 تن از مهم‌ترین فیلسوفان فلسفه‌ی تحلیلی متاخر غرب معرفی شده‌اند. این کتاب عملا همه جنبه‌های موضوع، اعم از منطق و فلسفه و علم، مابعدالطبیعه، معرفت‌شناسی و فلسفه‌ی ذهن، فلسفه‌ی اخلاق و فلسفه‌ی سیاسی را پوشش داده هم‌چنان که به پاره‌ای از تاریخ فلسفه نیز می‌پردازد.
گزیده‌ای از متن کتاب: آغاز آشنایی ایرانیان با فلسفه غرب به بیش از یک سده می‌رسد. فلسفه معاصر غرب به دو شاخه فلسفه‌ی آنگلوساکسون (تحلیلی) و فلسفه‌ی قاره‌ای تقسیم می‌شود. در حوزه فلسفه‌ی تحلیلی بیش‌تر با فلسفه‌های «مرتبه دوم» روبه‌رو هستیم که معارف دیگری چون علم، هنر، تاریخ، اخلاق، دین و زبان را بررسی می‌کند. این فلسفه‌ها کم‌تر به مضامین اجتماعی و سیاسی توجه دارند و بر صدق و توجیه تاکید می‌کنند. در گستره فلسفه‌ی قاره‌ای هم با نحله‌هایی فلسفی چون اگزیستانسیالیسم، هرمنوتیک و واسازی‌گرایی مواجه‌ایم. در کتاب «گفت‌وگو با فیلسوفان تحلیلی» 20 تن از مهم‌ترین فیلسوفان فلسفه‌ی تحلیلی متاخر غرب معرفی شده‌اند. این کتاب عملا همه جنبه‌های موضوع، اعم از منطق و فلسفه و علم، مابعدالطبیعه، معرفت‌شناسی و فلسفه‌ی ذهن، فلسفه‌ی اخلاق و فلسفه‌ی سیاسی را پوشش داده هم‌چنان که به پاره‌ای از تاریخ فلسفه نیز می‌پردازد.

کسانی که تا کنون به این کتاب پیشنهاد خوانش داده‌اند: امین سبحانی ، سوده فرامرزی ، ندا جابرابن انصاری ، احسان مختاری ، رضا بنائی
پیشنهادهایی که صاحب امتیاز کتاب ارائه کرده است: